ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ - Β.ΚΑΡΑΦΑΤΣΑΣ

Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ

ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ (ΑΔΕΡΦΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ) - ΦΩΤΗΣ ΚΟΚKOTHΣ

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΗ ΜΑΤΙΑ - ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΥΚΑΣ

ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ..ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ , ΝΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ , ΝΑ ΘΥΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ..
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ

ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Π Ρ Ε Π Ε Ι ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ!!!

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ιεχωβάδες Ανθέλληνες..Φωνάζει ο εθνικόφρων φίλος στα παράθυρα και στα Βlogs..Αλλά ας αφήσουμε γιά λίγο τις φωνές και ας δούμε τα γεγονότα..

Γερμανική Κατοχή

Οι Γερμανοί έχουν εισβάλλει στην Ελλάδα και ετοιμάζονται να καταλάβουν και την Αθήνα..

Στάση εκπροσώπων Ελληνικής Ορθόδοξης εκκλησίας : Με επιστολή που φέρει ημερομηνία 26 Απριλίου 1941 η Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους ( όχι κάποιοι μεμονωμένοι μοναχοί,επίσημα πράγματα)ζητούν από τον Χίτλερ να αναλάβει την προστασία και την κηδεμονία τους!Oι μοναχοί προσεύχονται "στον Κυριο Ιησού για την Υγείαν και Μακροημέρευσην του Χίτλερ επ'αγαθώ του ΕΝΔΟΞΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (βλέπε αναρτηθέν video)

Στάση Γερμανών Μαρτύρων του Ιεχωβά :Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά αρνούνται να πολεμήσουν και να σκοτώσουν.Δεν συμβιβάζονται με τον Χίτλερ.Για τον λόγο αυτο χιλίαδες κλείνονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.
2.000 από αυτους πεθαίνουν..250 εκτελούνται..Το Αναμνηστικό Μουσείο του Ολοκαυτώματος στις Ηνωμένες Πολιτείες, που βρίσκεται στην Ουάσινγκτον, D.C., είναι αφιερωμένο στην παρουσίαση της ιστορίας όλων των ομάδων που δίωξαν οι Ναζί, περιλαμβανομένων και των Μαρτύρων του Ιεχωβά.
«Συνολικά, 30.000 και πλέον Μάρτυρες διώχτηκαν από τους Ναζί», δηλώνει ένα ενημερωτικό φυλλάδιο του μουσείου.Το μουσείο έχει βιντεοσκοπημένες συνεντεύξεις με 74 Μάρτυρες του Ιεχωβά που υπήρξαν θύματα της ναζιστικής διακυβέρνησης..

Φωτογραφία από το στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Νταχάου


Την ίδια ώρα που ¨Ελληνες Ορθόδοξοι μοναχοί "έγλυφαν" τον Χίτλερ κρεμώντας την φωτογραφία του στα μοναστήρια τους, Γερμανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά πέθαιναν και εκτελούνταν γιατί δεν ήρθαν να πολεμήσουν εναντίον της Ελλάδας,όπως και εναντίον κανενός άλλου έθνους.

Για να μιλάμε σοβαρά και με ντοκουμέντα..