ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ - Β.ΚΑΡΑΦΑΤΣΑΣ

Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ

ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ (ΑΔΕΡΦΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ) - ΦΩΤΗΣ ΚΟΚKOTHΣ

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΗ ΜΑΤΙΑ - ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΥΚΑΣ

ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ..ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ , ΝΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ , ΝΑ ΘΥΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ..
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ

ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Π Ρ Ε Π Ε Ι ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ!!!

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΤΥΦΛΟ ΠΑΘΟΣ - ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ

Αποφασίστε κύριοι της μαχώμενης Ορθοδοξίας και πνευματικά τέκνα του κύριου Α.Αλεβιζόπουλου τι είναι τελικά οι Μάρτυρες του Ιεχωβά,πράκτορες της CIA ή Κομμουνιστές,γιατί έχουμε μπερδευτεί..Για δεκαετίες οι κύριοι αυτοί συκοφαντούν και αναλόγως της εποχής προσάπτουν "βολικές" κατηγόριες γιά τους Μάρτυρες του Ιεχωβά προκειμένου να επηρεάζουν τις μάζες με αρνητισμό.Αυτοί οι κύριοι βρίσκονταν πολλές φορές πίσω από τη μισαλοδοξία,τον διωγμό και τη βία που εισέπραξαν οι Μαρτυρες του Ιεχωβά αμέτρητες δεκαετίες..
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΤΟ 1990 ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΥΠΟΚΙΝΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ

Μόνο που το μίσος τούς τύφλωσε τόσο πολύ που έφτασαν στο σημείο να κατηγορήσουν τους Μάρτυρες για 2 εκ διαμέτρου αντίθετες ιδεολογίες..Κι αυτό δείχνει καθαρά τα κινητρά τους...

Κοινώς "θάνατος στους αιρετικούς" πάση θυσία!Μα με ποιά αιτιολογία;Κάτι θα υπάρχει..κι αν δεν υπάρχει θα κατασκευάσουμε κάτι..

Και επειδή σε αυτή τη σελίδα μιλάμε με στοιχεία


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1987

ΤΥΦΛΟ ΠΑΘΟΣ

Γιά θρησκευτικά θέματα ο λόγος σε κεντρικό ξενοδοχείο.Κι ο δικηγόρος Γιώργος Ε.Στεφανάκης παρών στην εκδήλωση,άρπαξε την ευκαιρία.Και μίλησε γιά "τρομοκρατία της αγάπης",προκαλώντας βέβαια με όσα είπε,αίσθηση.

Μεγαλύτερη όμως ήταν η αίσθηση από την αντίδραση της καθηγήτριας Αλίκης Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου,στην προσπάθεια του ιερέα Αντώνη Αλεβιζόπουλου να συνδέσει,με έναν ακροβατισμό σκέψης την οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά ΜΕ ΤΗ CIA KAI TO ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ!!

Σηκώθηκε η κ. Μαραγκοπούλου από τη θέση της αμέσως κι είπε κοφτά:"Αυτοί,που μιλάνε τώρα γιά όργανα της CIA και συνδέουν τους Μάρτυρες του Ιεχωβά μ'αυτή,έχω χαρτιά-και είναι στη διάθεση του καθένα-που αποδεικνύουν,ότι παλιότερα την ίδια οργάνωση οι ίδιοι την αποκαλούσαν όργανο του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ"!

Έτριβαν τα μάτια τους όλοι από την έκπληξη.Ανάμεσά τους και ο υποφαινόμενος.Όχι τόσο γιά το μέγεθος της υποκρισίας και του λανθασμένου-μόνο;-δρόμου,που ακολουθούν ορισμένοι πολέμιοι κάθε προσπάθειας γιά θρησκευτική ελευθερία στην Ελλάδα.Κυρίως γιά το πάθος της πλάνης τους.Το τυφλό.

ΤΟ '87 ΒΟΛΕΥΕΙ Η CIA-EINAI TOY ΣΥΡΜΟΥ.ΤΟ '68,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ Η ΧΟΥΝΤΑ,ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!!

Για ευθύνη και σοβαρότητα ας μη γίνεται λόγος...Κ.Τ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 15-10-1958


Προσέξτε το σχόλιο της εφημερίδας στην αρχή:"Αι συλλήψεις αυταί(της αστυνομίας)αποτελούν μίαν άμυναν της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ εναντίον αιρέσεων,αι οποίαι δεν βλάπτουν μόνον θρησκευτικώς το Έθνος,αλλά και κοινωνικώς"
Όπως έλεγε και ο Χριστιανόπουλος στο διήγημα του,όπου δε τα καταφέρνει με τη θεολογία η Ορθοδοξία χρησιμοποιεί τους Αλφαμίτες..την ΕΑΤ-ΕΣΑ κλπ

Τελικά τι είναι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά;Πράκτορες ή Κομμουνιστές;Είναι αυτό που τους αποκάλεσε ο Βασίλης Βασιλικός:Τέκνα Ειρήνης..