ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ - Β.ΚΑΡΑΦΑΤΣΑΣ

Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ

ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ (ΑΔΕΡΦΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ) - ΦΩΤΗΣ ΚΟΚKOTHΣ

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΗ ΜΑΤΙΑ - ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΥΚΑΣ

ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ..ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ , ΝΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ , ΝΑ ΘΥΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ..
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ

ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Π Ρ Ε Π Ε Ι ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ!!!

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Διωγμοί Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ναζιστική Γερμανία

ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΣ ΕΝΕΚΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

Μάρτυρες του Ιεχωβά μη ψηφίσαντες οδηγούνται διά των οδών τής
πόλεως προς εξευτελισμόν.

Ελάβομεν ειδήσεις περί ενός ενδιαφέροντος περιστατικού εις το Σαξωνικόν χωρίον Νίδερ σλέμα-Τζβίκου. Εις το μέρος αυτό όσοι είχον το δικαίωμα ψήφου εψήφισαν εκτός ολίγων σοβαρώς ασθενών και 6 Σπουδαστών της Γραφής [προηγούμενη ονομασία των Μαρτύρων του Ιεχωβά]. Οι τελευταίοι έδωκαν εξηγήσεις ότι δεν έλαβον μέρος εις τας εκλογάς διότι είχον αντιρρήσεις εκ λόγων συνειδήσεως. Εις το Λιχτεστάιν Κάλιμπεργκ της αυτής επαρχίας υπήρχον επίσης πολλοί Σπουδασταί των Γραφών οίτινες δέν εψήφισαν. Άνθρωποι της S.Α. [ενν. η Sturmabteilung] τούς ωδήγησαν με πυρσούς εις τας χείρας των διά μέσου της πόλεως φέροντας πινακίδας αι οποίαι έγραφον περί της πράξεως των.«Είμεθα προδόται της Χώρας δεν εψηφίσαμεν»

Λιχτενστάιν Κάλιμπεργκ.—Κατά το πέρας των εκλογών του Ράϊχσταγ και του δημοψηφίσματος άνθρωποι της S.A. ωδήγησαν 7 μη ψηφίσαντας (Σπουδαστάς της Γραφής) διά των οδών της πόλεως, έκαστος των οποίων έπρεπε να φέρη πυρσόν. Πέριξ του τραχήλου των έθεσαν σημείωσιν δεικνύουσαν την προδοσίαν των. Εις την αγοράν oι άνθρωποι διετέθησαν εχθρικώς προς αυτούς αφού τους ηνάγκασαν να φωνάζουν δυνατά και καθαρά τα ονόματα των. Η αστυνομία διέταξε να συλληφθούν και οι επτά, επειδή υπήρχε κίνδυνος νά εκδηλώση το πλήθος την έξαψίν του μεταχειριζόμενον βίαν κατ' αυτών.

* Αποσπάσματα εφημερίδων της εποχής όπως παραθέτονται από το περιοδικό
Ο Χρυσούς Αιών [Golden Age],
«Οι Διωγμοί εις την Γερμανίαν»
Τύποις Χαλκιοπούλου, Αθήναι, (Αρ. 17) Σεπτέμβριος/September 1934,
pp./σσ. 125, 127.


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ : http://e-homoreligiosus.blogspot.com/2010/04/persecution-of-jehovahs-witnesses-by.html